Om Joe Nimble Sverige!

Varje dag märker vi hur stor skillnad vårt dagliga arbete gör för alla kunder. Vi människor är fundamentalt byggda för att röra oss. MEN ändå har så många ont när de “bara skall” rör sig - Något som måste vara fel.


Och utifrån ett holistiskt perspektiv för människan så är “FOTEN DEN BORTGLÖMDA KROPPSDELEN”. Tex det har aldrig varit så många skoinlägg som görs bara för att man har ont i sin vardagliga rörelse.

Det är kring detta scenario som vi blir stolta och glada. Vi är så tacksamma för all den glädje och upplevelser vi får kring hur vi hjälper dessa människor. Det är så många som blir av den vardagliga smärta som de upplever, till exempel sin smärta i fötter, knän, rygg etc. Detta blir de bara genom att de får foten att återigen fungera. Vilket för de allra flesta är en enkel lösning - att byta ut sina skor.

Vi hjälper till med att ta bort människors FOT-fängelse

Vilket en traditionellt avsmalnande sko utgör. Helt plötsligt så gör foten det den skall, dvs vara en:
Stötdämpare
Stabilisator
Aktivator
...för rörelsen framåt

Det som händer med människor när de byter ut sina skor är att vi hjälper de med att öka sitt medvetande om fötter och rörelsen. För vissa är denna resa att vilja bli av med smärta, för andra är det uppnå nästa level utav välmående.

Evolutionen

Därifrån vi kommer är att vara nära naturen, känna och uppleva den miljö vi är i. Våra skor enligt evolutionen har alla varit för att endast skydda foten från kyla och vasshet i miljön. Vårt koncept är inget nytt. En av de äldsta studierna i ämnet “fotproblem” är från 1905, och våra producenters tillverkning har ständigt arbetat “emot” strömmen. Skor tillverkas generellt idag bara för att det är så man har gjort. De allra flesta sulor på skor där ute är billiga att tillverka och håller en kvalitet för foten att arbeta uppe på.

Våra tre principer

Tåfrihet
Plan sula
Flexibilitet
Vi är mer än bara barfotaskor...


Vår framfart

Vi som dagligen jobbar med att förändra en skobransch - för dina fötters bästa!

Adam

Butikschef Stockholm

Magnus

VD

Danijela

Butikschef: Göteborg

Håkan

Butikschef Linköping

Caroline

Butikschef Malmö

Zebastian

Biträdande Butikschef Malmö

Kajsa

Ehandel

Sebastian

Försäljningschef