FreeFoot är Joe Nimble Sverige - Freefoot

Vi är Joe Nimble Sverige

06 oktober 2020 2 min läsning

Vi är Joe Nimble Sverige

Genom våra 5 år som FreeFoot så har vi guidat och coachat tusentals kunder till att hitta rätt skor för sina fötter. Med "rätt skor" menar vi inte att bara hitta rätt skostorlek eller att välja sko utifrån aktivitet, även om de är 2 viktiga punkter i ditt val av skor.

Rätt sko för oss är att sätta foten och dess funktioner i rampljuset. Foten driver rörelse! En funktionell fot, en fot som inte gör ont eller blir begränsad av en för trång tåbox, ökar din rörelse och det i sig påverkar din hälsa positivt.

För våra kunder och våra egna fötters bästa så har vi de senaste åren enbart haft Joe Nimble på våra skohyllor. Detta på grund av att vi inte hittat något annat skomärke som lever upp till den känsla och standard vi på FreeFoot har som krav. Joe Nimble är helt enkelt bäst på att forma och tillverka skor som är funktionella för din fot.

Våra butiker fungerar som den fysiska mötesplatsen till att guida människor med kunskap och nya insikter om sina skor, fötter och rörelser. Hur allt hänger ihop och påverkar om du mår bra, eller dåligt.

"Vi vill att du aldrig mer har ont i fötterna - och dina skor är en förutsättning för det."

 - Vi är JoeNimble i Sverige

Vi har alltid värnat om den funktionella foten. Det är foten som vi vill ha i första rummet. Detta är något som familjen Bär hela tiden har haft med sig i deras Bärshoes och Joe Nimble.

Vårt val att ta över ansvaret för denna Svenska resan, och utveckla Joe Nimble i Sverige, var för oss en lätt fråga.

Det är genom deras historia, att tillverka och prova ut skor som ska passa foten, som just går i samma linje med våra butikers inre kärna. Vårt kundmöte börjar ju precis när du tar på dig en funktionell sko för första gången.

Att få möta dig i den upplevelsen. Att få utveckla dig i dina insikter om hur det “borde” kännas när du tar på dig en sko.

Det är därför vi mer än gärna knyter oss ännu tightare med Joe Nimble. Det är 40-år av erfarenhet om funktionella skor och fötter som vi tar till oss. 

 - Hur tar vi oss framåt?

  • Vi har tagit över JoeNimbles webshop - Det ger oss ett nytt sett att kunna visa upp Joe Nimble och dela information till dig. 
  • Vi har satt upp Facebook och Instagram - som vi kommer att fylla med texter och bilder. 
  • v.42 kommer förändringen till butikerna - här är ett första koncept på hur Göteborg's entré kommer att kunna se ut om någon vecka! 

Detta är ett ansiktslyft; det ändrar inte oss, vårt hjärta slår fortfarande som kraftigast för er, våra kunder, besökare och nyfikna - Hos oss kommer du fortfarande att få den bästa service och kunskap om skor, fötter och rörelser.

Vi ses i butikerna och över det digitala.

Era butikschefer, sett från vänster 
/Sebastian i Stockholm, Caroline i Malmö, Magnus i Göteborg

joe nimble butiker i sverige butikschefer sett från vänster Sebastian i Stockholm Caroline i Malmö Magnus i Göteborg

 


Också i ARTIKLAR

Recension av Baers Bergkomfort Vandringskänga
Recension av Baers Bergkomfort Vandringskänga

13 september 2022 4 min läsning

Vetenskapen och lösningen på fotproblem
Vetenskapen och lösningen på fotproblem

30 juli 2019 2 min läsning

ETT MÄSTERVERK I INGENJÖRSKONST...
ETT MÄSTERVERK I INGENJÖRSKONST...

30 juli 2019 1 min läsning